Ask Møller - DIS/PLAY

Ask Møller

eCommerce Director

+45 22 19 75 80

Bag det varme smil gemmer der sig en skarp digital hjerne. Ask er eCommerce-mand. Med mange digitale stjerner på skuldrene. Han startede med at arbejde professionelt med digital forretning samme år som Bjarne Riis vandt Tour de France. Ask har siden 1996 cyklet (dopingfri) hele det digitale univers igennem. Og det mærker man. Skarpt, indsigtsfuldt og sympatisk styrer Ask eCommerce-skibe sikkert i havn. Den optimerede havn. 20 års digital erfaring har nemlig udstyret Ask med et røntgensyn på branchen. Han ser ting vi andre ikke ser. Hos DIS/PLAY ser Ask muligheder for virksomheders eCommerce:

”Det er logisk for DIS/PLAY at lave endnu flere eCommerce-løsninger, fordi vi har alle kompetencerne in-house og fordi vores tilgang til det digitale er så dybt funderet i brugerrejsen. eCommerce-virksomheder fokuserer på konstant at optimere i alle deres touch points, både fysiske og digitale. Men det kræver at de kender deres kunders brugerrejse, og på det punkt mangler de typisk viden. Den viden har vi.

De kender markedet og deres produkter, vi kender brugerne og mulighederne for at optimere deres kunders brugerrejse i alle touchpoints – og derigennem deres forretning. I brugerrejsen ligger nøglen til at optimere virksomhedens forretning.”


Henter side. Vent venligst...