Kasper Dorby - DIS/PLAY

Kasper Dorby

Digital Director

42502025

Tingene skal være i orden. Kasper er generelt en ordentlig og reel fyr, og det er både en fordel, når familien stævner ud på tur i båden. Og når der skal ledes et projekt. Det bedste er dog, at fordi Kasper har styr på the basics, er der mere plads og ro til at tænke fremad. Udvikle idéer og lægge strategien, der fører forretningen videre. For man skal ikke tage fejl af det rolige ydre. Kasper går efter haserne, når han insisterer på at kunne måle effekten af løsningerne. Hvad er det, vi gerne vil have til at ske? Og hvordan kan den specifikke aktivitet skabe værdi? 

Kasper hjælper med at udvikle idéerne og han hjælper med at prioritere dem sammen med kunden. På dén måde sikrer han sig, at idéer og løsninger hænger sammen med strategien og bliver forankret i virksomheden og i forretningen.
Den private forankring er skabt af Legoklodser, Briotog og Barbier. Og så ved alle vist, at man kan være nok så meget strateg og projektleder. Dét projekt udvikler sig ind imellem på måder, man ikke havde ventet. Og dét inspirerer Kasper.

Henter side. Vent venligst...