Hej verden! - DIS/PLAY

Hej verden!

Aktuelt

Vi er sprængfyldte af glæde over at kunne fortælle, at DIS/PLAY bliver en del af AKQA. Det er kæmpestort for os, fordi det sætter turbo på vores strategiske rejse ud i verden. Aftalen gør os til en del af et af de bedste globale bureauer i branchen. Det er gode nyheder for os. Og for vores kunder.

Drømme kan gå i opfyldelse. Sådan føles det i hvert fald. For nu bliver vi en del af et af verdens mest anerkendte og prisbelønnede digitale bureauer, AKQA. Det føles som en drøm, der går i opfyldelse, ikke fordi det er en utrolig historie. Men fordi vi har fundet et utroligt godt match. Noget, man ikke støder på hver dag.

Mødet med AKQA-holdet og deres CEO, Ajaz Ahmed, fortalte os med det samme, at vi passer sammen. Som virksomheder, fagfolk og mennesker. Det gør beslutningen naturlig for os. Vores virksomheder har en meget ens etos og kultur, og det har været en helt afgørende faktor for os. Nu går vi sammen for at nå nye højder.

Same but different

Vores nye partnerskab kommer ikke til at ændre noget i vores daglige arbejde for de fleste danske kunder. Men alle vores kunder og medarbejdere får nu adgang til et næsten ubegrænset verdensomspændende netværk og muligheden for at bruge styrken fra vores flere end 2.000 nye kollegaer.

At få den rækkevidde på tværs af kontinenter er noget, vi strategisk har arbejdet hen imod i en årrække. Derfor er aftalen med AKQA lidt af en gamechanger. På den bedst tænkelige måde. For den betyder, at vores dygtige folk hos DIS/PLAY kommer til at arbejde tæt sammen med nogle af de bedste i vores liga.

”Hos DIS / PLAY tror vi på dem, vi er. Det vi gør. Og den måde, vi gør det på. Vores resultater viser, at det har vi god grund til. Men det her svarer til, at Real Madrid henter dig for at spille i Champions League. På et hold fuld af branchens mest talentfulde spillere. Vi er utroligt spændte over de muligheder, det skaber for både vores kunder og vores medarbejdere.”   

 – Steffen Blauenfeldt Otkjær, adm. direktør.


En voksende familie

AKQA har i de sidste to år etableret kontorer i mange af verdens kulturelle hovedstæder såsom Australien, Singapore, Brasilien, Italien og Storbritannien. Kombineret med vores 110 medarbejdere har AKQA nu over 2.100 ansatte på 23 kontorer i USA, Europa, Asien og Australasien.

Nu bliver vores kontorer i København og Aarhus en del af AKQA, der ser frem til endelig at få en base i Danmark og stå endnu stærkere i Europa.

På vegne af AKQAs CEO, Ajaz Ahmed, os selv og hele AKQA-familien, vil vi gerne sige, at vi glæder os til at tage alle vores kunder med på rejsen.

Har du spørgsmål?

Hvis der er noget, du vil spørge om eller bare gerne vil sige tillykke, er du altid velkommen til at give os et ring.


København:
Steffen Blauenfeldt Otkjær
+45 40 64 28 30


Aarhus:  
Morten Lund
+45 20 60 62 86


Billedet øverst viser (fra venstre til højre): Morten Lund direktør hos DIS/PLAY, Lasse Morell bestyrelsesformand hos DIS/PLAY, Ajaz Ahmed CEO hos AKQA og Steffen Blauenfeldt Otkjær adm. direktør hos DIS/PLAY.Henter side. Vent venligst...